játszva újrahasznosítunk. Játszunk a kartondobozokkal gyerekekkel
jan
30
2013

25+1 ötlet – játék kartondobozokkal

És játszva újrahasznosítunk. Játszunk a kartondobozokkal, amíg kitaláljuk, hogy mi legyen az új rendeltetésük, aztán játszunk  miközben átszabjuk őket és végül mikor kipróbáljuk művünket.  És természetesen a gyerekkel vagy gyerekekkel együtt játszunk :-) – mondjuk egy téli délután, amikor kinn latyak van és már amúgy is sötétedik. Igen, ez egy valódi játék és egy olyan közös élmény, ami megmarad, mélyen a lelkünkben.

Kartondobozból szinte bármit kitalálhatunk: az egyszerű titok-ládikótól kezdve, a hajón és házikón keresztül, egészen a repülőig vagy rakétáig.

A 25 + 1 ötlet kartondobozok újrahasznosítására:

1dba05cd1ede45408cc37bb50c4a954b

456d9781d34c4b33afafad1bf8dd4aca

Fotók: külön-külön mindenikre ráklikkelve. Másodikra további részleteket is találhatsz.

Tetszett az összeállítás? Nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az  f   gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet oszd meg velünk itt az oldal alján, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a hobbyturmix@yahoo.com címen.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról, ha értesülni szeretnél a legfrissebb jegyzetekről, akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

 

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate