5 szín, melyet a karácsony ihletett • Hobby Turmix
dec
26
2012

5 szín, melyet a karácsony ihletett

Mindenki tudja, aki követi a Hobby Turmixot, hogy a színek bolondja vagyok. Imádok beszélni, írni, olvasni, tapasztalni, tanulni róluk. Ezért aztán, rengeteg szó esett már itt a színválasztásról. És egész biztos, hogy lesz ez még téma, a jövőben is ;-)  

Eddig több jegyzetben is olvashattál a helyes színválasztásról, a színek hatásáról, színkombinációkról, a színek találtatásáról és arról, hogy mit vegyél figyelembe, mikor döntened kell lakásod vagy szobád színeinek kiválasztásában.

A régebbi jegyzetek között keresgélve, például itt, itt, itt, itt itt,  itt és itt találsz infókat erről a témáról, de ha az oldal jobb felén levő keresőbe beírod azt a szót, hogy “szín”, akkor biza sokkal több is előugrik.

Most íme 10 különböző ötlet 5 szín összehangolására. Ötletek, amelyeket kimondottan a Karácsony ihletett, ….mert így is lehet ;-)

A fotók bal oldalán a karácsonyi kép, jobbra pedig a képen szereplő színek. Ezek a színek és árnyalatok szépen kiegészítik egymást, bármikor bátran használhatod őket saját magad is, lakásod vagy szobád színvilágának kiválasztásakor. Lehetnek a falon, a nyílászárókon, a padlón, a bútorhuzaton, szőnyegen vagy más kiegészítőkön.  Természetesen, ezek az ötletek nem sokat érnek önmagukban, az adott helyi viszonyok (fény, megvilágítás) plusz a Te egyéni ízlésed ismerete nélkül. De kedvcsinálónak és segítségnek tökéletesek. És most csupán ez volt a cél :-)
A fotók forrása: mindenikre rákattintva külön-külön.

Folytatása következik …

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról, ha értesülni szeretnél a legfrissebb jegyzetekről, akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Szasz istvan szerint:

    Kedvenc témám a szinek Kőszőnőm!!!!!!!! :-)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate