5 szín, melyet karácsony ihletett - 2 • Hobby Turmix
dec
27
2012

5 szín, melyet karácsony ihletett – 2

Soha ne gondolkodj csak 2-3 színárnyalatban, amikor lakásod vagy szobád színvilágát tervezed. Ideális: az 5 szín. De az sem baj, hogyha 6 lesz belőle. A lényeg, hogy egymással harmonizáljanak, kiegészítsék egymást és persze, hogy Neked tetsszen a végeredmény.

Az alábbiakban, pont úgy mint az előző jegyzetben is ( itt ), hangulatmontázsnak nevezhető fotókat nézegethetsz, amik megpróbálnak segíteni abban, hogy átérezhesd (nem vagyok biztos benne, hogy ez a helyes kifejezés, de jobb nem jut eszembe) például, a tervezett szoba hangulatvilágát. Nekem ez sikerül … és nagyon szeretném, hogy Neked is sikerüljön :-)

Amennyiben a jövő év tervezgetése közben, komolyan gondolkodol azon, hogy felújítod otthonodat vagy legalább szobádat, akkor figyelmedbe ajánlom  a többi, színekről szóló jegyzetet is, itt a Hobby Turmixon. Javasolom, hogy semmiképpen se hagyd ki őket.  A régebbi összeállítások között keresgélve, például ittittitt, itt itt,  itt és itt találsz infókat erről a témáról, de ha az oldal jobb felén levő keresőbe beírod azt a szót, hogy “szín”, akkor biza sokkal több is előugrik  ;-)

A fotók forrása: mindenikre rákattintva külön-külön.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról, ha értesülni szeretnél a legfrissebb jegyzetekről, akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

 

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate