6 nyeremény 6 játékosnak - Saját kezűleg • Hobby Turmix
jún
13
2013

6 nyeremény 6 játékosnak – Saját kezűleg

A brassói Decorator kft és a  szintén brassói Rouge Boutique Decor összefogott a Hobby Turmix-al (nem mellesleg, de ő is brassói :-) ) és együtt kitalálták és elindították a Saját kezűleg  elnevezésű kreatív játékot. Nagyon jó ötlet, igaz?

Imádom, amikor működhetnek az agytekervények, imádom, amikor szabadon száguldhat a képzelet … és imádom, mikor mindezt értékeli is a környezet.

Be kell vallanom, hogy egy kicsit magamból indultam ki a nyeremények kiválasztásakor. Saját kezűleg választottam ki a 2 x 3 nyereményt, a színeket, a formákat, és én kerestem hozzá olyan tapétát, ami nem csak talál a pöttyös edényekhez, de önmagában is használható. Nagyon bízom benne, hogy jól választottam és minden fog tetszeni a nyerteseknek, úgy ahogyan van.

Tehát, 3 nyeremény kerül kiosztásra a zsűri részéről plusz 3 nyeremény a közönség szavazatai (lájkjai) alapján. Összesen 6 nyeremény 6 játékosnak!

Ha részleteket szeretnél megtudni a játékról, illetve Te is szeretnél benevezni, akkor kattints ide: Saját kezűleg – játék a Hobby Turmixon.

Külön köszönet a fényképekért Györfi Oszkár kollégámnak.

-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

-

Egyszerűen ide kattintva már lehet szavazni (lájkolni) a Facebook oldalon levő albumban is szerepelő alkotásokra ;-) .

-

Tetszett az összeállítás? Ha igen, nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az   f   gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet vagy fotóidat oszd meg velünk itt a jegyzet végén, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a hobbyturmix@yahoo.com címen.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról,akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon! Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

ÚJ! Feliratkozhatsz a hírlevélre, hogy ne maradj le semmiről, ami számodra fontos – itt, a lap jobb oldalán, a szavazás és a rádió alatt levő, harmadik dobozban.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate