A Lego, mint kulcstartó • Hobby Turmix
okt
8
2013

A Lego, mint kulcstartó

5572050284f0d39f267eff157c482196

Nálunk a kulcstartók csak és kizárólag utazásaink emlékei. Vagyis mind szuvenír-kulcstartók. Tehát fogynak. Állandóan pótolni kell őket. Egy-kettőre elszakadnak, eltörnek, kikopnak vagy csak egyszerűen eltűnnek … Ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy igen nagy tapasztalatra tettem szert az évek folyamán a kulcstartó-témában, mondhatni szakértő vagyok. (Ha egyáltalán létezik ilyen  ;-) … ,mármint kulcstartószakértő.)

Szóval, én az olyan kulcstartókat preferálom, amelyek nagyok, puhák és lehetőleg valami ordító színük van (általában a pirostól a fehérig). Életbevágó, hogy ne legyen fekete! Sok-sok ajtó előtt eltöltött percről tudnék mesélni, amikor mindkét kezemben, plusz a karomon szatyrokkal megpakolva, a vállamon lógó, természetesen sötét béléssel rendelkező táskámban, egy ici-pici, sötét színű kulcsköteg után kotorásztam. Igaz, az esetek nagyon nagy részében, nem hiába. Mert végül megtaláltam azt, amit kerestem: a kulcsaimat.

Itt alább, egyszerű és nagyszerű kulcstartók jönnek, Legóból. Ezeket aztán bármikor lehet variálni, színre formára, nagyságra … és olyan nincs, hogy ne találjam meg a táska mélyében!

.

b80e6fac040754af99a586198d68c618

e8801bc9313bb8b6e5538c39cc167ed7

Fotók forrása: külön-külön mindenikre rákattintva.

Tetszett az összeállítás? Ha igen, nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az   f   gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet vagy fotóidat oszd meg velünk itt a jegyzet végén, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a hobbyturmix@yahoo.com címen.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról,akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon! Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

PLUSZ! Feliratkozhatsz a hírlevélre, hogy ne maradj le semmiről, ami számodra fontos – itt, a lap jobb oldalán, a szavazás és a rádió alatt levő, harmadik dobozban.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate