A meghívás • Hobby Turmix
feb
28
2013

A meghívás

Hetek óta érlelődik bennem ez a jegyzet … de eddig nem szóltam, mert … hogy is mondjam? … az egész olyan hihetetlen, szinte meseszerű.

De írni akarok róla! És most már nem halasztom tovább!

Úgy kezdődött, hogy valamikor régen, egy szürke téli estén – idestova másfél hónappal ezelőtt – egyszer csak felvillant az az apró piros jel a Facebook profilomon: üzenet érkezett.

Rákattintottam.

A feladó ismeretlen. Mit sem sejtve, olvasni kezdtem … és kiderült, hogy egy igencsak meglepő üzenetet hozott a “posta”.

Egy meghívást. Svédországba. Pontosabban Malmöbe.

Fél órán keresztül csak ültem és néztem magam elé … erre nem számítottam …

A levélben többek között az állt, hogy amennyiben a világgal kapcsolatos ismereteimet és egyben a Hobby Turmixot, egy svédországi utazással tovább tudnám fejleszteni, szívesen látnának, férjemmel együtt Malmöben …

Ugye, hogy meglepő?! És meseszerű?! És hihetetlen?! … mondtam :-)

Gondolom, már érthető, hogy miért írok most. IGEN, mert eljött az utazás ideje.

Rövidesen Malmöben leszünk. És nagyon remélem, hogy onnan már jelentkezek is, itt a honlapon … mondjuk egy rövid helyszíni “tudósítással” :-) (úgy mint a nyáron, Provence-ból). De, ha valamiért mégsem sikerül, akkor a hazaérkezésünk után, egészen biztosan.

Na, de ne fussunk a dolgok elejébe, ugyanis nem szeretek előre elkiabálni semmit.

A lényeg, hogy utazunk … új helyek, tájak és emberek felé, ismeretlen-ismerősökhöz, tele izgalommal a lelkünkben. Bennem valami olyasmi érzés kering mint tinédzserkoromban, amikor vakmerően beleugrottam az ismeretlenbe …

A lehetőségért és a felébresztett érzésekért köszönettel tartozom vendéglátóimnak. Köszönöm!

 

Ízelítőül, jöjjön egy pár neten halászott kép Malmöből:

 

 

 Fotók forrása: külön-külön mindenikre rákattintva.

 

Tetszett az összeállítás? Nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az   f   gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet oszd meg velünk itt az oldal alján, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a hobbyturmix@yahoo.com címen.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról, ha értesülni szeretnél a legfrissebb jegyzetekről, akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

 

 

 

 

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate