A pulykasült felszeletelése lépésről-lépésre • Hobby Turmix
dec
22
2012

A pulykasült felszeletelése lépésről-lépésre

b119cfe9ebab5739b27b00beaed4ada7Ahány ház, annyi szokás és tradíció. Amint azt a tegnapi jegyzetben (itt) is említettem, nálunk a pulykasült vált tradícióvá karácsonyra. A pulykát jól megsütni komoly kihívás. De a sült pulyka felszeletelése sem egyszerű. Ezért, nagyon megörvendtem a minap, amikor rábukkantam az alábbi részletes fotósorozatra. Egész jó :)

Szóval, mindazoknak, akiket érdekel, itt a Hobby Turmixon megtalálja, hogy hogyan kell helyesen, profi szakács módjára felszeletelni az egészben sült pulykát … lépésről-lépésre.

És akkor, hajrá!

26a841d9e09d5519a7e62e6338afc10c

A fotók forrása: mindenikre rákattintva külön-külön. 

Kívánok Neked jó sütést-főzést és vidám ünnepi készülődést!

Neked is vannak olyan tapasztalataid a pulykasütéséről, amiket szívesen megosztanál velünk? Írd meg itt az oldal alján levő Szólj hozzá keretben. Örömmel olvasnánk minden véleményről, javaslatról. Köszönjük!

További karácsonyi jegyzeteket, illetve összeállítást a honlapon  ittittitt ittitt, ittitt, itt, ittitt és itt találsz. Jó nézelődést és szép napot Neked!

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról, ha értesülni szeretnél a legfrissebb jegyzetekről, akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate