Boldog szülinapot Hobby Turmix
ápr
1
2013

Boldog szülinapot Hobby Turmix!

Igen, a   Hobby Turmix  most, márciusban betöltötte az egy évet! 

Ebből az alkalomból, pár nappal ezelőtt ajándék érkezett Csillától, a Hobby Turmix egyik régi barátjától. A következő üzenet volt mellette: “Egyéves lettél! Boldog szülinapot, és még sok-sok ilyen kreatív, csodálatos évet kívánok!”

305935_594597490564670_1616443336_n (1) (Copy)

 

Köszönöm szépen Csillának, és megköszönöm Neked is, kedves visszatérő olvasó! Megtisztel a figyelmed, nélküled mit sem ér az egész … Köszönöm kitartó hűségedet, türelmedet és megértésedet és bízom benne, hogy még sokáig vidáman együtt hobbyturmixolhatunk. Ígérem, igyekezni fogok a jövőben is tovább építeni közösségünket. És számíthatsz rá: jönnek még színes ötletek, érdekes újdonságok, inspiráló fotók, receptek, játékok, versenyek, nyeremények, mesék és történetek – itt a Hobby Turmixon.

Íme az elmúlt egy év statisztikái:  270 bejegyzés és 440 hozzászólás, havonta 8.000 látogatás és 42.000 oldalletöltés. És mindez a nulláról, kerek egy év alatt. A Facebookon pedig, a napokban ünnepelhettük a 4.600 követőt. Már az első 6 hónap is ígéretes volt (erről  itt olvashattál), és a számok azt mutatják, hogy a Hobby Turmix egyre inkább része a mindennapjainknak.

Sok vagy kevés ez az eredmény? Nem tudom. Egy biztos: én nagyon büszke vagyok rá :-) ! A világnak ebből a szegletéből, innen, Brassóból, kezdőként, ezt elérni … nem kicsi dolog. 

Izgalmas volt számomra az elmúlt év: folyamatos tanulással, három tanfolyammal (blogolásról, fészbukozásról és lakberendezésről), egy sikeresen megszervezett és lebonyolított falrajzversennyel, “helyszíni tudósításokkal” Provence-ból, újságinterjúkkal és egy mesébe illő látogatással Svédországba … és sok kellemes meglepetéssel nagyon sok kedves embertől, és rengeteg tanulsággal. (Negatívumok is voltak, mint például pár fölösleges kiló, de ezzel most ne foglalkozzunk).

Köszönöm azoknak, akik mindebben segítségemre voltak: családom, barátaim, munkatársaim, ismerőseim. 

És végül az ajándék, amit a családtól kapott a Hobby Turmix: mascarponés szülinapi torta.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate