Családi fotózás: Lizivel, Dalával és a tökökkel • Hobby Turmix
okt
15
2012

Családi fotózás: Lizivel, Dalával és a tökökkel

Kinek van ideje mindenre? Nekem nincs. Esetleg Neked?  A legsürgősebb és legfontosabb tennivalók az elsők, aztán … a többi. És a lakásdekoráció se nem sürgős se nem fontos. Megvagyunk nélküle is.  Na, de a hétvégén megembereltem magam! Igaz, segítség is érkezett. Tulajdonképpen az  egész család besegített. Jó, egyvalaki hiányzott, de neki van rá “iskolai igazolása”. De, ami késik nem múlik, nem ússza meg, őt majd a téli vakációban kapcsoljuk be a lakásdekoráció-akciónkba  ;-)

 

 

A lényeg az, hogy vásárba mentünk (Székelyudvarhelyre) Lizivel és a családfővel és bevásároltunk dísztökből. Olcsón vettünk jó sokat. Aztán voltunk a brassói piacon, ahol díszkáposztákat is találtunk. Tudod olyan fodrosat. Vettünk is egy zöldet és egy lilát. Ja, és melléjük egy nagy bokor őszirózsát. Szombat délután, kiraktunk mindent az udvar közepére és nekiálltunk összeállítani az alapanyagokat. Természetesen, a végső célok között ott volt az, hogy az eredményt megmutatom itt a honlapon.

Gyorsan előkerült egy óriáskosár a pincéből és két kisebb a kamrából, egy szőnyeg (azt máig sem tudom, hogy minek) na és természetesen a fényképezőgépek illetve az állvány.

Nem sokáig tudtuk távol tartani állatainkat a fotózástól. Mindkét kutya megszokta, hogy ott bóklásznak körülöttünk, pláné mikor valami izgalmas történik. És egyezzünk meg, ez a sok színes növény rakosgatása fölöttébb izgalmas dolog volt mindannyiunk számára. Úgyhogy Lizi is és Dala is teljes mellbedobással odaálltak … ahova nem kellett volna :-) De ez már ilyen.

Dala is színre (szőnyegre) lépett. Mert ő sem maradhat ki semmiből … Nem igazán bírta elképzelni mi folyik ott, jött-ment, szimatolt … és végül boldogan nyugtázta, hogy vele külön is foglalkoztam. Ugyanis a csoportos foglalkozás nem a Dala  erős oldala. De erről már “mesélt” Neked Lizi is.

Így telt el egy borongós októberi délután. A fotókat nézve, viszont nincs borús, szomorkás hangulat. De van alkotás, vidámság, közös élmény, egymásra figyelés és törődés. És végül ez az, ami remélhetőleg megmarad  a családunk számára. A többi, a hideg, a nedves idő, a versenyfutás a tennivalóinkkal … az mind mellékes.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

4 hozzászólás a(z) “Családi fotózás: Lizivel, Dalával és a tökökkel” bejegyzéshez

 1. Zoli szerint:

  Jók lettek a kosarak. Látom Lizinek is komoly szakértelme van. Különben jó látni, hogy máshol is hasonlóan telnek a hétvégék.

 2. Szasz Istvan szerint:

  De vagany!!!!!!!!!!!! Sajnos en az ilyenfajta tevekenysegbol kimaradok No de ne mind irigykedjek mert nem az en stilusom Egyszoval ugyesek vagytok es dicserem lelemenyesegetek Csodalatra melto :-)

 3. Szalay Norbert szerint:

  milyen aranyos Lizi de Dala sem semmi :-) Nagyon jok a fotok es a leiras is nagyon jo

 4. Hobbyturmix szerint:

  Köszi-köszi (Lizi és Dala nevében is), nagyon kedvesek vagytok :-)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate