Faldekorációk • Hobby Turmix
máj
16
2012

Faldekorációk

 A lakásdekorálás illetve faldekorálás az épp aktuális divat szerint alakul. Egy egész üzletág épül erre, de befolyásolni tudta úgy a vegyipar mint az építőipar fejlesztéseit.

Faldekoráció. Jelenthet szinte bármit, ami a falakra kerül. A családi fényképektől kezdve, a festményeken keresztül egészen a poszterekig. De jelentheti az egyszerű falfestést és/vagy a rákerülő falrajzot és falfestményt is.

Szintén divatos faldekorációk a stencilek, a festhető tapéták és a mintás tapéták is.

Látványos faldekorációk a rendkívül tartós, de bonyolult rendszereket  képező ugyanakkor igen dekoratív hatást nyújtó régies stílusú bevonatok. Ezek többé-kevésbé, hozzák az antik fílinget. Kialakításuk viszont szaktudást és sok gyakorlatot igényel.

És végül, de nem utolsó sorban, szintén faldekoráció az, amikor fotókat és/vagy képeslapokat rögzítünk a szobánk falára vagy régi emléktárgyakkal  vagy levelekkel tesszük ugyanezt.

A fotók forrása a pinterest.com és a brassói Decorator kft.

Folytatása következik ….

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

3 hozzászólás a(z) “Faldekorációk” bejegyzéshez

 1. Erika szerint:

  Nagyon orvendek hogy errol is szo jott!! Ezt a temat nagyon szeretem, en is keszitettem az eloszobaba egy sablonos kis-festest :) Ez mindig felhozza a szobanak a hangulatat! … es nem utolso sorban jellemzi a stilusunkat!

 2. Szasz Istvan szerint:

  Az biztos a faldekoracio is a divatot koveti! Ezelott 2-3 eve senki nem akart tapetarol hallani , ma meg mar igeny van ra. Mifelenk divatba jott hogy ahany fal annyi szin vagy egy csik tapeta s aztan johet a bordo vagy netalantan a sotet barna szin visszont latvanyos faldekoraciokra nem nagyon van igeny
  Meglehet azert mert tenyleg szaktudast igenyel

 3. Hobbyturmix szerint:

  Örvendek a lelkesedéseteknek ! Kötelező lesz erre még visszatérni.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate