Farmerből kosárka és felhívás JÁTÉKRA • Hobby Turmix
jún
4
2013

Farmerből kosárka és felhívás JÁTÉKRA

091ab8adadf9eede7377d1b67961269d-1 (Copy)

Új hónapot írunk és máris itt az új sorozat a Hobby Turmixon: a “saját kezűleg“.

Rendhagyó módon, a mai jegyzet egy felhívással indul:

- Mától új játék kezdődik a Hobby Turmixon!

Ezúttal egy saját magad által készített tárggyal nevezhetsz be a játékba.

Tehát, küldj 2-3 fotót a saját alkotásodról, adj nevet neki és írd le röviden a munka menetét. Nevezésedet, a fotókat és a leírást küldd el személyes üzenetben a Hobby Turmix  Facebook oldalára vagy a következő e-mail címre:  hobbyturmix@yahoo.com.

 

A Saját kezűleg játék nyereményei:

Egy kézzel készített, gyönyörű pöttyös kerámia edény, amit a Rouge Boutique Decor forgalmaz, valamint egy tekercs dekoratív vlies tapéta, a brassói Decorator kft.-től. A díj együttes értéke több mint 100 lej.

A három legkreatívabb játékost a Rouge Boutique Decor, a Decorator kft. és a Hobby Turmix képviselőiből álló zsűri választja ki.

A beküldött fotók felkerülnek a Hobby Turmix honlapra és Facebook oldalra, egy külön albumba. A három legtöbb lájkot szerzett fotó (tárgy) gazdája is nyer!  Ők, “közönség kedvencei” is ugyanazon nyereményekre számíthatnak mint a zsűri által kijelölt nyertesek.

Tehát, összesen 6 nyeremény vár gazdájára! A nyeremények összértéke meghaladja a 600 lejt!

 

Kik nevezhetnek be a Saját kezűleg játékba?

A játékba benevezhet minden romániai lakcímmel rendelkező személy, hobbi vagy profi kézimunkázó és/vagy barkácsoló,aki teljesíti a játék feltételeit. Nevezni lehet akár újrahasznosításból, akár teljesen új alapanyagokból származó termékkel. Személyenként maximum kétszer, vagyis két különböző tárggyal.

Szintén feltétel a minimum két darab jó minőségű fotó termékenként, a helyes név, város és telefonszám megadása. A Hobby Turmix nem kívánja semmilyen más tevékenységre használni ezeket az adatokat, csupán a személyes kapcsolatfelvétel egyszerűsítése végett van szükség rájuk.

A Facebookon való szavazásnak nem feltétele a Hobby Turmix vagy a Rouge Boutique Decor lájkolása. Bárki szavazhatja (lájkolhatja) a kedvencét. Természetesen, ha a szavazó meglájkolja ezen oldalakat is, azt nagyon szépen köszönjük!

 

A Saját kezűleg játék időtartama:

Benevezés: 2013 június 4 – 18.

Szavazás (lájkolás): 2013 június 12 – 25.

Eredményhirdetés: szerdán, 2013 június 26-án.

 


És most jöjjön egy ötlet, amivel akár be is lehetne nevezni a fenti játékba, ha nem lenne már most itt a Hobby Turmixon :-) .

Az alábbi képek szerint, lépésről-lépésre haladva, kosárkákat készíthetünk a régi, kinőtt vagy elszakadt farmernadrág lábszár részéből, saját kezűleg, akár varrógép nélkül is:

091ab8adadf9eede7377d1b67961269d

Fotók forrása: külön-külön mindenikre rákattintva.

Tetszett az összeállítás? Ha igen, nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az   f   gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet vagy fotóidat oszd meg velünk itt a jegyzet végén, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a  hobbyturmix@yahoo.com címen.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról,akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon! Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

ÚJ! Feliratkozhatsz a hírlevélre, hogy ne maradj le semmiről, ami számodra fontos – itt, a lap jobb oldalán, a szavazás és a rádió alatt levő, harmadik dobozban.

 

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate