Gyerekek kedvence: a sátor
jún
7
2013

Gyerekek kedvence: a sátor

sátor

Mindannyian tudjuk, hogy mennyire vonzódnak a gyerekek a sátorhoz. Bárhol is legyen az: kint vagy bent. Hát akkor nézzük, mit tehetünk sátor-téren … mármint mi magunk hogyan barkácsolhatunk sátrat, saját kezűleg, a “csináld magad” szellemében.

Ezennel komoly családi csapatmunkára kell készülnünk, ugyanis nem csak varrni, de fúrni-faragni is szükséges a sátor készítése közben.

Hozzávalók: színes vászon, gumipertli, olló és cérna valamint 4 keskeny léc, 1 rúd, fúrógép, méteres és filctoll. A vászon és a faanyag méreteit mindenkinek össze kell hangolnia, saját igényei szerint. Átlagos sátor számára kb 2,5 x 1,2 méter vászon és 1,5 méteres lécek, illetve rúd szükséges.

A munka menete az alábbi fotókon követhető.


Elindult egy új JÁTÉK a honlapon! Tudsz már róla?

Ezúttal a kreativitásodra és kézügyességedre számítunk, ugyanis csak a saját magad által készített tárggyal nevezhetsz be a játékba.
Ha érdekel és szeretnél többet megtudni az új játékról (nevezési feltételekről, határidőkről és nyereményekről), kattints a Hírek rovatban a Saját kezűleg – játék a Hobby Turmixon - című jegyzetre.

Szeretsz kézimunkázni, barkácsolni? Igen? Akkor itt a helyed, játssz Te is velünk! Komoly nyereményekre számíthatsz!


 

6b4dbef9fafff6abe7ce59c8011d8b18-1

6b4dbef9fafff6abe7ce59c8011d8b18-3

Fotók forrása: külön-külön mindenikre rákattintva.

Tetszett az összeállítás? Ha igen, nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az   f   gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet vagy fotóidat oszd meg velünk itt a jegyzet végén, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a hobbyturmix@yahoo.com címen.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról,akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon! Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

ÚJ! Feliratkozhatsz a hírlevélre, hogy ne maradj le semmiről, ami számodra fontos – itt, a lap jobb oldalán, a szavazás és a rádió alatt levő, harmadik dobozban.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate