Heti divat - 20 tipp kendővel
feb
17
2013

Heti divat – 20 tipp kendővel

89af24b4f0d3d780e65be322d1d1442aEbben a jegyzetben nem lesz semmi más, csak egy-két kendő ….  Ugyanis a minap kissé meglepődtem, mikor rájöttem, hogy mennyi mindent lehetne kezdeni egy kendővel.

Jól emlékszem arra, hogy gyerekkoromban piros pöttyös kendőcskét kötött a nyakamra a nagymamám és arra is, hogy én milyen büszkén hordtam azt, az óvoda felé vezető úton. Aztán, ha esett, ha fújt a szél, akkor a fejemre került … haj, de régen volt … Igen, és alig huszonvalahány év után az én lányomnak is megadatott a piros pöttyös kendő … és láss csodát! Amint az anyja, pont úgy a lánya is … imádta azt a kis kendőt … és milyen jól állt neki! Hogy is mondjam? Olyan babás volt! Igaz, ami igaz … ő a pöttyös kendője nélkül is nagyon babás volt :-)

Hát igen, … ilyenek az emlékek, és ez már történelem.

Akkor inkább kanyarodjunk vissza a témánkhoz.

Tudom, ígértem 20 tippet kendővel. Görgess itt lefelé, és megtalálod a 20 különböző ötletet, egytől-egyig. Sőt, mindenik mellé került leírás is.

 

8c584f5799ba9f1287983e05d58f7689

Fotók: külön-külön mindenikre ráklikkelve. Másodikra további részleteket is találhatsz.

Tetszett az összeállítás? Nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az   f   gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet oszd meg velünk itt az oldal alján, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a hobbyturmix@yahoo.com címen.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról, ha értesülni szeretnél a legfrissebb jegyzetekről, akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate