Heti divat - felturbózott strandpapuccsal • Hobby Turmix
júl
13
2013

Heti divat – felturbózott strandpapuccsal

71-1

Itt van ez a flipflop típusú strandpapucs őrület. Nem tudom mi lehet a jó benne. Szerintem nem is kényelmes, meg nem is szép. Ráadásul felsért és lelóg róla a kis lábujjad. Soroljam még?

De akkor miért ilyen felkapott??? Őszintén, szeretném megérteni.

Elismerem, a tengerparton vagy a strandon hasznosak. Védenek és, ha véletlenül elsétál vele valaki, hát nem bánod, mert olcsó volt. Na, de a vízpartról az utcára?! Netán irodába? Mert ilyent is láttam… Az, hogy tengerparti esküvőn a násznép nagy részének  flipflop papucs van a lábán, hát azon nincs is miért elcsodálkozni … de, hogy a ceremónia végén autóba huppannak és vígan el is vezetnek benne?  Igen ezt is saját szememmel láttam, … ja, végül is érthető, senki sem szeretne a homokos lábára körömcipőt húzni.

Szóval flipflop ide vagy oda … de az igazság az, hogy több éve ez az egyik legkedveltebb nyári lábbeli.

És, ha már így áll a dolog, akkor nézzük meg, mit is tehetnénk vele, hogy kissé felturbózzuk .

Hozzávalók: 1 pár egyszínű flipflop strandpapucs, különböző méretű és típusú gyöngyök és tengeri kagylók, szalag, tű, cérna, ragasztó és olló.

A szalagot feltekerjük a pántokra (induláskor előtte a gumira ragasztjuk), majd háromszögben elől átfűzzük. A gyöngyöket egyenként felragasztjuk és a szalaghoz varrjuk.

És a végén csak egy megjegyzés: ajándékozzuk meg magunkat egy jó kis pedikűrrel is, mert az ilyen papucshoz dukál.


71

Fotók forrása: itt.

.

Tetszett az összeállítás? Ha igen, nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az   f   gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet vagy fotóidat oszd meg velünk itt a jegyzet végén, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a hobbyturmix@yahoo.com címen.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról,akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon! Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

ÚJ!  Feliratkozhatsz a hírlevélre, hogy ne maradj a legfrissebb Hobby Turmix hírekről – itt, a lap jobb oldalán, a szavazás és a rádió alatt levő, harmadik dobozban.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate