Heti divat - hosszú hajjal • Hobby Turmix
jan
19
2013

Heti divat – hosszú hajjal

Azt hiszem ezt mi, nők egyformán érezzük: ha a hajunkkal nem vagyunk megelégedve, akkor rossz a közérzetünk. Mert nem azért megyünk a fodrászhoz, hogy ő majd valami frizurakölteményt varázsoljon a fejünkre, hanem mert szeretnénk egyszerűen csak jól kinézni és ezzel együtt jól érezni magunkat.

Általában, már korai gyerekkorunkban megismerjük határainkat … azt, hogy mit lehet és mit nem lehet a MI hajunkból kihozni. És ezt göndör haj tulajdonosaként állíthatom, aki a hosszú hajat mindig csak másokon csodálhatta. Az elején azért, mert a családban senki nem vállalta volna fésülésemet, aztán meg azért mert rájöttem, hogy nem áll jól nekem az, amikor kinyúlnak a göndör tincseim.

Szóval,  íme néhány ötlet és hozzá leírás, a hosszú haj boldog tulajdonosainak. A szilveszteri kontyok után, most főleg copfok, illetve copf-konty kombinációk jönnek:

 

 

A fotók forrása: rákattintva mindenikre külön-külön. A másodikra további részleteket is találhatsz.

Tetszett az összeállítás? Nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az  f  gombot, itt a jegyzet alatt. Ugyanakkor, véleményedről, tapasztalataidról szívesen olvasnánk a Szólj hozzá keretben.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról, ha értesülni szeretnél a legfrissebb jegyzetekről, akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Ezen a címen itt most egyetlen kattintással megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate