Heti divat - karácsonyra • Hobby Turmix
dec
23
2012

Heti divat – karácsonyra

Karácsony! Egyik legszebb ünnepünk! Erre készül a család hetek óta. Sütünk, főzünk, takarítunk, rendbe szedjük és kidekoráljuk a lakást, karácsonyfát állítunk és feldíszítjük, puccba vágjuk a családtagokat és … végre mi következünk. És ezt nem lehet, nem szabad elkapkodni vagy az utolsó percre hagyni. Nyugodtan, megfontoltan gondoljuk végig: vajon mi lapul a szekrényben? Használjuk ki az utolsó napokat és végre szakítsunk egy kis időt magunkra is! Fodrász, manikűr, egy jó kis ruha, egy pár kiegészítő … és egy mély lélegzet, illetve egy kis szünet a hajrában. Ennyi az egész.

Már 1960-ban is készültek a lányok-asszonyok a karácsonyi toalettel. Ebből a szempontból, nem sok változott azóta. Ezt tesszük ma, mi is. Azzal, hogy ünnepi ruhát öltünk, ünnepeljük az ünnepet. Megtiszteljük önmagunkat és a körülöttünk levőket. Természetesen, mindenki az egyéni stílusa, a vacsoratársasága és a lehetőségei szerint teszi ezt. Szinte mindegy, hogy piros, zöld, kék vagy a klasszikus fekete mellett döntünk, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat benne. Ne öltözzük túl vagy alá társaságunkat, ne vegyünk föl túl mintás (kockás, pöttyös, csíkos) ruhákat és, ha egy picit fénylünk-csillogunk, az nem is baj  ;-)

A következőkben összegyűjtöttem egy pár lehetőséget karácsonyra . A kisestélyitől, a lezser pulóverig. Tessék választani!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fotók forrása: mindenikre rákattintva külön-külön. A második kattintás után részletes leírást is találhatsz.

Kívánok Neked jó sütést-főzést és vidám ünnepi készülődést!

További karácsonyi jegyzeteket, illetve összeállítást a honlapon  ittittitt ittitt, ittitt, itt, ittitt és itt találsz. Jó nézelődést és szép napot Neked!

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról, ha értesülni szeretnél a legfrissebb jegyzetekről, akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate