Heti divat - november • Hobby Turmix
nov
24
2012

Heti divat – november

Ezen a hétvégén egy új sorozattal szeretnék jelentkezni. A heti divat nevet találtam ki számára és remélem tetszeni fog Neked is ;-)  Mert, őszintén megmondom, én már itt, a  tervezgetés időszakában is egészen fellelkesedtem tőle.

Ne ijedj meg, nincs szándékomban sztárokról írni. Ehhez nem értek és nem is a célom! Legyen Audrey Hepburn emblematikus személyisége, az elindítója ennek az új sorozatnak. Ő a nőiesség,  az emberség, a szerénység, az egyszerűség és a kitartás példaképe. Életrajzírója szerint Audrey Hepburn, az elegancia klasszisa (róla olvashatsz ezen a címen).

Az alábbiakban őszi összeállítások következnek.

Mint tudjátok, olyan ember vagyok, akinek fontosak a színek, hát én először is ezekre figyeltem fel. Bátran kijelenthetem: imádom ezeket a színeket és árnyalatokat! Kíváncsi lennék a  Te véleményedre is … Ha van kedved, írj be itt az oldal alján levő  Szólj hozzá rovatba. Végül is a divat egy eléggé szubjektív dolog, tehát valószínűleg mindannyiunknak van már egy körvonalazott véleménye róla.

 

A fotók forrása: mindenikre rákattintva külön-külön. A második kattintás után részletes leírást is találhatsz.

 

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról, ha értesülni szeretnél a legfrissebb jegyzetekről, akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate