Heti divat - nyakláncot Bálint-napra • Hobby Turmix
feb
10
2013

Heti divat – nyakláncot Bálint-napra

Hogy a Bálint-nap ünnep vagy sem, mindenki saját maga döntse el. Annak, akinek fontos ez a nap, hoztam egy pár ajándék-ötletet. Ha tetszik, véletlenül a nyitott laptopon “felejtheted” őket, hogy hátha inspirálódik belőle az a bizonyos Valaki. Annak pedig, aki nem tartja a Bálint-napot, azt javasolom, hogy esetleg majd a nőnapra vegye elő ezt az összeállítást.

Csupán és csak kézműves nyakláncok vannak itt, és mind-mind szívvel … Bálint-napra, a szerelem ünnepére  :-) . Ha valamiért nem szimpatikus Neked a nyaklánc, akkor van egy másik ajándék-ötletem is, és ez az én favoritom: egy szép csokor virág. DE ezt talán bízzuk arra a bizonyos Valakire…

 

 

 

 

 

 

 

Fotók: külön-külön mindenikre ráklikkelve. Másodikra további részleteket is találhatsz.

Tetszett az összeállítás? Nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az   f   gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet oszd meg velünk itt az oldal alján, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a hobbyturmix@yahoo.com címen.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról, ha értesülni szeretnél a legfrissebb jegyzetekről, akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate