Horgolt nyuszik • Hobby Turmix
ápr
3
2014

Horgolt nyuszik

Itthon családi hagyomány, immár több mint húsz éve, hogy egyszem lányunknak hoz valami kis apróságot a húsvéti nyuszi a kosarában. Tudom, hogy ez nem mindenhol szokás, de annak idején mi úgy gondoltuk, hogy így helyes. Aztán abból az apróságból néha “nagy” valami lett, …. hát az már magától értetődött, és értetődik mind a mai napig.

Az idei húsvéti nyuszi is készülődik már! Nem árulhatom el teljes egészében azt, hogy mi lesz a kosárban, de egy félig kész ajándékról talán beszámolhatok itt. Igen, az alábbi horgolt nyuszikról lenne szó :-) .

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Fotók forrása: Hobby Turmix.

Hozzávalók: akril fonal két színben, a fonal vastagságának megfelelő horgolótű (én két méretet használtam: az egyikhez 3,5-t és a másikhoz 4,5-t) és egy jó útmutató (amennyiben soha nem horgoltál még nyuszit).

Útmutatónak én az alábbi kis filmet használtam. Miután újra, meg újra visszanéztem azt, hogy hogyan készül a kezdeti hurok, utána a többi már gyerekjáték volt. Aránylag könnyen és gyorsan “megszülettek” a nyuszik. Lehetne tűzni rájuk egy-egy gyöngyszemből szemet és pomponból farkat, de mivel a lányom is belekukkanthat ebbe az írásba, hát a végső változat maradjon meglepi számára …. :-) .

Kívánok mindenkinek sikeres és relaxáló horgolgatást, illetve bármilyen más kézimunkázást vagy barkácsolást húsvétra!

 

 

Tetszett az összeállítás? Ha igen, nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az   f   gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet vagy fotóidat oszd meg velünk itt a jegyzet végén, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a hobbyturmix@yahoo.com címen. Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról,akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon! Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

 

 

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate