Iratkozz fel Te is a hírlevélre
ápr
10
2013

Iratkozz fel Te is a hírlevélre!

hírlevél bélyegkép (Copy)

Egy újdonságról szeretnélek tájékoztatni!

Olvasói kérésre végre megszületett a hírlevélre való feliratkozás lehetősége a Hobby Turmixon.

Már túl vagyunk egy pár napos tesztelésen is, tehát útnak indulhat a Hírlevél doboz! És ez azt jelenti, hogy most már lehetőséged van feliratkozni a honlap heti hírlevelére.

A hírlevél működése nagyon egyszerű. Bepötyögteted az e-mail címedet, elküldöd, utána pedig kapsz egy automatikus visszaigazolást a regisztrációdról. Ezt követően a megadott címedre heti rendszerességgel küldök Neked egy üzenetet az előző héten megjelent (szerintem) legérdekesebb jegyzetekről. Amit aztán, a címek elolvasása után Te vagy megnyitsz vagy nem … Amennyiben 3 hónapon keresztül nem tapasztalok aktivitást részedről, akkor a címed törlődhet az adatbázisból. Ha valamiért meggondolod magad és már nem szeretnéd kapni az üzeneteket, természetesen lehetőséged van bármikor leiratkozni. De, nagyon bízom benne, hogy ez nem sok esetben fog megtörténni :-)

A HÍRLEVÉL dobozt megtalálod itt, a lap jobb oldalán. Fentről lefelé haladva a harmadik doboz, a SZAVAZÁS és a RÁDIÓ alatt, amint az az alábbi fotón is látható:

hírlevél-1

 

Szintén itt szeretném felhívni figyelmedet a a többi dobozra is! Amint látod, továbbra is működik a SZAVAZÁS, a RÁDIÓ, a KERESŐ, stb. Használd őket bátran! Hadd kopjanak :-)

Kívánok Neked jó nézelődést, ismerkedést a régi-új honlappal és a régi-új lehetőségekkel.

És ne feledd: iratkozz fel Te is a hírlevélre, hogy ne maradj le semmiről, ami fontos Neked a Hobby Turmixon!

 

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate