Karácsonyi párnák, és nem csak • Hobby Turmix
jan
22
2015

Karácsonyi párnák, és nem csak

Mindenkinek szüksége van valamilyen hobbira. Van aki él-hal a barkácsolásért, van aki a horgászásért és van aki a gobelin varrásért … Az én legújabb hobbim (a Hobby Turmix mellett természetesen ;-) ) a kötött párna.  Ezért aztán az utóbbi hónapokban lett is párnánk szép számmal. Olyannyira, hogy jutott belőle minden családtagnak a karácsonyfa alá, sőt még a Rouge Boutique Decor vevőinek is.

Szóval kötögetősre sikerült a legutóbbi karácsony minálunk. Az unokahúgom kardigánja után (itt, az előző bejegyzésben olvashattál róla), most jöjjenek hát a párnák! Régiek és újak egyaránt, mert az elajándékozottak után, januárban, bizony máris felfrissült a választék! Így aztán, az itt látható kötött párnákból néhánnyal akár találkozhatsz is a Rouge Boutique Decorban ;-)

És természetesen, továbbiak is készülnek folyamatosan …. mert ez egy nagyon komoly hobbi!

 

CSC_0270-1

 

PicMonkey Collage-1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC_1268

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC_1873

 

IMG_2977-2-3

 

IMG_0368-2

Fotók:  Rouge Boutique Decor és Hobby Turmix.

PicMonkey Collage

Tetszett az összeállítás? Ha igen, nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az   f   gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet vagy fotóidat oszd meg velünk itt a jegyzet végén, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a hobbyturmix@yahoo.com címen. Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról,akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon! Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate