Karácsonyra - skót kocka
dec
11
2012

Karácsonyra – skót kocka

Mi jut eszedbe a skót kockáról? Mondjuk egy skót dudás? Teljes harci díszben: szoknyában, bocsi kiltben, és minden egyébbel, ami hozzá tartozik …?  Vagy mit szólsz Sir Sean Connery-hez, az egyik legsármosabb skóthoz? 

De eszedbe juthat a hideg idő, a tél, a kockás flanelingek, a gyapjúpokróc, a téli sál, illetve a lakásdekorációk (bútorszövet, díszpárnák, tapéta, stb.). Na, de miért ne gondolnál legelsősorban a karácsony színeire és hangulatára?

A karácsonyi dekorációk sorozatának (előzőek itt, itt, és itt) mai fejezete, egy mindig visszatérő motívummal érkezik: a skót kockákkal.

Természetesen a legnépszerűbbek karácsonyra a piros kockás kiegészítők, díszek, de az sem baj, ha sötétzöld-, illetve sötétkék kockás szalagokat, masnikat, szalvétákat, abroszokat vagy ajándékdobozokat, illetve csomagolópapírt használunk. Én, személy szerint, nagyon szimpatikusnak találom bármelyik színben a skót kockákat és bárhol szívesen alkalmazom őket.

És most jöjjenek azok a bizonyos kockák, a végén egy meglepetés-videóval  :-)

A fotók forrása: mindenikre rákattintva külön-külön. A második kattintás után részletes leírást is találhatsz.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról, ha értesülni szeretnél a legfrissebb jegyzetekről, akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate