Készítsünk világító girlandot - 2 • Hobby Turmix
feb
25
2014

Készítsünk világító girlandot – 2

A karácsonyi világító füzér akár év közben is használható. Nem kell messzire pakolni, mert jó lesz az még hangulatvilágítás készítésére is. Házibulikra, kerti partikra vagy romantikus estékre ez a tökéletes megoldás. És nem első alkalom, hogy ilyen ötletről olvashatsz a Hobby Turmixon … az előzőt itt találod meg.

A mai girlandunk fő alapanyaga: különböző színű és méretű muffin sütőpapírka. Az alábbi fotók szerint összehajtogatva és körbevágva őket, ügyes kis virágokat fabrikálhatunk belőlük. Majd egymásra téve és az égők mögé tűzve a sütőpapír-virágokat, kész is van a világító girlandunk.

És ilyen egyszerű az egész :-) .

flower2-2

 

flower2-1

3147f42607f40e8111fbb3f8171a7c64

 

A fotók forrása: itt.

Tetszett az összeállítás? Ha igen, nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az     gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet vagy fotóidat oszd meg velünk itt a jegyzet végén, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a hobbyturmix@yahoo.com címen.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról,akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon! Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

 

 

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate