Készítsünk világító girlandot • Hobby Turmix
jún
6
2013

Készítsünk világító girlandot

997bb48f0ae7ffb0f15bdaf23e4ec9b7-1

Készítsünk világító girlandot saját kezűleg. Pikk-pakk egyszerűen és gyorsan összedobható, az eredmény pedig látványos. Barátságos hangulatot árasztó dekorációnkkal bármikor feldobhatjuk a hálószobát , de házibulin vagy kerti partin is nagyon jól beválhat.

Hozzávalók: műanyag poharak, méretre szabott színes tapétaívek, karácsonyi fényfűzér, kétoldalú ragasztószalag, egy éles kés és egy ceruza.

A tapétaívek kiszabásához a legegyszerűbb, ha az egyik műanyag pohár alját levágjuk, a falát függőleges elvágjuk és a lehető legjobban kisimítjuk. Körberajzoljuk egy papírlapon, amit aztán sablonként használhatunk.

A munka menete az alábbi képeken követhető.


Elindult egy új JÁTÉK a honlapon! Tudsz már róla?

Ezúttal kreativitásodra és kézügyességedre számítunk, ugyanis csak a saját magad által készített tárggyal nevezhetsz be a játékba.
Ha érdekel és szeretnél többet megtudni az új játékról (nevezési feltételekről, határidőkről és nyereményekről), kattints a Hírek rovatban a Saját kezűleg – játék a Hobby Turmixon - című jegyzetre.

Szeretsz kézimunkázni, barkácsolni? Igen? Akkor itt a helyed, játssz Te is velünk! Komoly nyereményekre számíthatsz!


997bb48f0ae7ffb0f15bdaf23e4ec9b7

Fotók forrása: külön-külön mindenikre rákattintva.

Tetszett az összeállítás? Ha igen, nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az   f   gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet vagy fotóidat oszd meg velünk itt a jegyzet végén, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a hobbyturmix@yahoo.com címen.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról,akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon! Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

ÚJ! Feliratkozhatsz a hírlevélre, hogy ne maradj le semmiről, ami számodra fontos – itt, a lap jobb oldalán, a szavazás és a rádió alatt levő, harmadik dobozban.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate