Koszorú pozsgás növényekből
jún
21
2013

Koszorú pozsgás növényekből

3de89585c669c65aeb02b43cea9e46cd-1Egy márciusi bejegyzésben arra buzdítottalak, hogy “Készíts függőleges kertet pozsgásokkal“. Ma pozsgásokból készült koszorúhoz hozok útmutatót. Ez tényleg nagy ötlet! Egyszerű elkészíteni és az eredmény fölöttébb látványos. És az akciónk sikere, ami más virágok esetében kétséges lehet itt borítékolható.  Nem, a pozsgásokkal nem “lőhetünk bakot”.  Ezek az apró növények, a szukkulensek könnyen és gyorsan megfogannak, ráadásul nagyon kevés föld is elég nekik és nem igényelnek különös bánásmódot sem.

Szóval, akkor rajta! 

A munka menete az alábbi fotók szerint.

Plusz néhány tipp. Használjunk minél többféle és több színű pozsgás növényt. A koszorút tehetjük függőlegesen, például ajtóra, de vízszintesen, az asztalra is egy tálcára. A koszorú útmutatóját használva, bármilyen más formában is alkothatunk valami hasonlót.

3de89585c669c65aeb02b43cea9e46cd

28e429588d67b97213a52dd366f023b2-1

Fotók forrása: külön-külön mindenikre rákattintva.

 

Tetszett az összeállítás? Ha igen, nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az   f   gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet vagy fotóidat oszd meg velünk itt a jegyzet végén, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a hobbyturmix@yahoo.com címen.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról,akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon! Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

ÚJ! Feliratkozhatsz a hírlevélre, hogy ne maradj le semmiről, ami számodra fontos – itt, a lap jobb oldalán, a szavazás és a rádió alatt levő, harmadik dobozban.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate