Lizi, a Cenk es a sargulo falevelek
nov
4
2012

Lizi, a Cenk és a sárguló falevelek

A tegnap kirándulni voltunk, a Cenk-tetőn.  Igazi kirándulás volt. Erdővel, sziklákkal, felvonóval, mászással, kiskutyákkal és nagykutyákkal és sok-sok fényképpel.

Gyönyörű az idő, kár lenne itthon ülni a négy fal között – mondta anyuka. Igaza volt! Én nagyon élveztem! És nagyon izgalmas a felvonóval utazni! Tudod, olyan régi volt, hogy ingott-bingott ahogy ott lógott a drótkötélen, zakatolt, zötykölődött, csörömpölt és képzeld, volt tekerős telefon benne és operazene szólt, mint régen. Háááát, mondom, hogy izgalmas volt nagyon. Olyan magasan vitt, hogy a fák tetejét is láttuk így aztán felfele egy kicsit féltem … kapaszkodtam anyukába, ahogy tudtam (a karmaimmal, mint a macska). Visszafelé pedig már egyáltalán nem féltem!  Most nagyon boldog vagyok! Megint volt egy fantasztikus élményem, amiről itt beszámolhatok Neked és megint rengeteget tanultam. Ja, és megint találkoztam mindenféle kutyákkal és az egyikkel egészen jól megbarátkoztam. Tudod, olyan bichon volt mint én, de nem máltai, hanem frízé. Egy szó, mint száz, nagyon jó napom volt a tegnap!

Ha további fényképeket is szeretnél nézegetni az itt a honlapon megjelenő témákról, csatlakozz a facebbokon a Hobby Turmixhoz! Itt is megteheted: https://www.facebook.com/hobbyturmixcom.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

2 hozzászólás a(z) “Lizi, a Cenk és a sárguló falevelek” bejegyzéshez

  1. Szasz istvan szerint:

    Gyönyörü helyeken jartal Lizi es nagyon jok a fotok:))

  2. Erika szerint:

    Csodálatos a kivirágzott fa! Szerenscés voltál Lizi, hogy ilyent láthattál!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate