Lizi és Nyuszi • Hobby Turmix
feb
19
2013

Lizi és Nyuszi

015 (Copy)

Hallottál már Nyusziról, a család cicájáról? Igen, hisz volt már szó róla! Hát ma csakis Nyusziról szeretnék mesélni Neked. De nehogy azt hidd, hogy árulkodni akarok … Nem-nem! Tudom, hogy az árulkodás csúnya dolog. Ha bajom van vele, én mindig megmondom egyenesen a szemébe. Soha nem beszélem ki őt a háta mögött. És ez nagyon jó, mert így barátságban tudunk élni mi ketten, nap mint nap, egy fedél alatt.

Na, de ennek a nagy barátságnak néha ára van! Hol én fizetek érte, hol meg Nyuszi. De általában én … Hát ezt fogom ma elmesélni.

Na jó, na! Kezdem azzal, hogy én mivel bosszantom Nyuszikát. Azzal, hogy kergetőzünk és birkózunk … habár ez nem is olyan nagy baj (ugye?), de az az igazság, hogy ő nem mindig szereti ezt a játékot. És az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy ebben a játékban ő mindig nyer, mert soha nem tudom elkapni, ha ő nem akarja. Tudod, Nyuszi egyszerűen csak dobbant egyet … és máris kilibben az én két dimenziómból és a szekrény tetején landol, két méter magasságban :-(

Szóval, 1 : 0 Nyuszi javára.
011 (Copy)

Aztán képzeld el, amint egy álmos téli délután én nyugisan játszadozom a kis zöld gilisztámmal … Nyuszi pedig a távolból figyel.

012 (Copy)

016 (Copy)

008 (Copy)

… és figyel …

009 (Copy)

… egy idő után megunja a nagy csendet és odajön hozzám … és megráncigálja a bundámat … csak úgy barátilag …

007 (Copy)

006 (Copy)

005 (Copy)

Hát ez az a helyzet amikor én rosszul járok. Pedig ügyesen védekezem, birkózom … ugrándozom, forgolódom … de mindig csak úgy fenékkel, hátrafelé mint a rák. Hogy miért? Mert féltem az orrom, a szemem, a fülem …  van okom rá, mert kapok is épp eleget.

018 (Copy)

Az eredmény? 2 : 0 Nyuszi javára. Hát, igen. Te is tudod hogy van ez: az okosabb enged … hadd legyen Nyuszinak is egy jó napja!

010 (Copy)

Fotók: Hobby Turmix.

Tetszett a mai mese? Nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az   f   gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet oszd meg velünk itt az oldal alján, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a hobbyturmix@yahoo.com címen.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról, ha értesülni szeretnél a legfrissebb jegyzetekről, akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate