Lizi lábadozik • Hobby Turmix
aug
10
2012

Lizi lábadozik

Sziasztok! Szomorú vagyok. … illetve már csak voltam. Mert betegecske voltam. Prüszköltem, köhögtem, nem ettem … Nem volt jó kedvem, sőt semmilyen kedvem sem volt. Csak lógattam a fejem. És úúúúúgy sajnáltam magam! 

 

Nem is értette senki, hogyan betegedhettem meg? Miért prüszkölök állandóan? De aztán kaptam kezelést. Anyuci csöpögtetett az orromba. Hát az nagyon rossz volt, de tűrtem, mert reméltem, hogy meggyógyulok tőle. De nem lettem jobban. Amikor látták, hogy az nem elég akkor kaptam gyógyszert is. Tudod, olyat, amit össze kellett törni és belekeverni a kutyapapiciba. Egyáltalán nem volt keserű!  De tudod miért? Mert nagyon finom papiciba kavarta anyuci és apuci. A kedvencemet adták. Tíz napig voltam beteg! De most már lábadozom. Visszatért a kedvem, megint ugrándozom és futkározom. Még az étvágyam is visszatért. Már ideje volt nagyon. Meg is mondta anyuci, hogy olyan vékonyka vagyok, hogy “mindjárt elfúj a szél”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem volt jó betegnek lenni. Egyáltalán nem. Rosszul éreztem magam, szomorú voltam. Ráadásul most kiderült, hogy továbbadtam. Képzeljétek el: most Dala a beteg! Elkapta tőlem. Szegény nagy kutya … Akkorákat prüszköl, hogy zeng bele az udvar! Most őt kell kezelni. De én biztatom, bátorítom, hogy ne törjön le nagyon, mert hamarosan meggyógyul és akkor már ő is jobban lesz. Úgy mint én is. Hát mire vannak a jó barátok? Nem arra, hogy segítsenek egymáson mikor baj van? Na, én mindent megteszek … próbálom felvidítani, ahányszor látom.  Na, de bezzeg Nyuszi nem kapta el. Neki “kutyabaja” sincs. Hát hogy is lenne? Ő macska. Nem kaphatja el a kutyabajokat!

Tudjátok mennyien sajnáltak engem? Mennyien akartak segíteni nekem? És mennyien bátorítottak ezekben a nehéz napokban? És nekem olyan jól esett, hogy foglalkoznak velem, dicsérnek, hogy jó kicsi kutya vagyok, ügyegyes kicsi kutya … Hát ettől én nagyon boldog voltam! Olyan jók tudnak lenni az emberek. Szeretem őket, nagyon-nagyon!

 

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

6 hozzászólás a(z) “Lizi lábadozik” bejegyzéshez

 1. Szasz Istvan szerint:

  Nagyon orvendek Lizi hogy mar jobban vagy Biztassad Dala-t is biztosan jot tesz neki!!!!!!!!!!!!!! Tovabbi jo gyogyulast-labadozast NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja s boldog lehetsz hogy olyan jo anyucid meg apucid van :) )

 2. Szalay Norbert szerint:

  örvendek hogy meggyogyultal Lizi!!!!!!!

  • Hobbyturmix szerint:

   Szia!
   Köszi!!! hát én hogy örvendek … és már Dala sem prüszköl olyan sokat!
   De jó Norbert, hogy túlélted a tábort, már hiányoztál nekünk…
   :-)

 3. Szalay Norbert szerint:

  Tuleltem a tabort igaz nem volt konnyu de szep volt es jo volt!!!!!! anyum es Isti szerint szebb lettem(barnabb es izmosabb) igaz mindennap fat kellett vagni es kepzeld Lizi egy nap az erdoben aludtunk es felvaltva kellett oriznunk a tuzet En is egy kicsit megvagyok hulve es faj a torkom de remelem hamar meggyogyulok mert meg csak 4 het van hatra a vakaciobol:( most hagylak majd meg irok :)

  • Hobbyturmix szerint:

   Juj nagyon jó, hogy írtál! Köszi szépen! Még soha nem kaptam levelet! Nem is vártam, hogy kapjak, így aztán csak most vettem észre …
   Ne haragudj rám ezért.
   Örvendek, hogy jól telt a táborban! Szép lehetett ott az erdőben. És izgalmas. Én is szeretnék menni táborba… remélem majd engem is elengednek oda egyszer.
   Ha megvagy hűlve vegyél be gyógyszert. Tudod olyant, amit nekem is adtak: össze kellett törni és az ételbe belekeverni. Nekem hatott. Most már jól vagyok.
   És még Dala is jól van már! Úgy örvendek mikor mindenki jól van és nem kell izgulnom senkiért és semmiért! Látod, Te is túlélted a tábort, pedig izgultam érted.
   Jó vakációzást! Aztán még írj mikor van időd, meséld el milyen a vakáció. :-)
   Szia Norbert!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate