Lizi vásárba ment • Hobby Turmix
szept
1
2012

Lizi vásárba ment

Nagyon elfoglalt voltam az utóbbi időben. Nem volt sok szabadidő, de volt sok munka. Tudjátok … vagy nem tudjátok? Én járok munkába az anyucival. Mióta vele vagyok, még soha sem hagyott otthon egyedül, mikor ő dolgozni ment. Minden reggel beülünk az autóba, ő elöl én hatul és irány az iroda. Aztán, délután vissza! Mikor hazakerültem azt mondták,  hogy nálunk a szerepek el vannak osztva: Dala őrzi az udvart, Nyuszi a házat, a nővérem tanul az egyetemen, anyuci és apuci dolgozik az irodában én pedig megyek velük és szórakoztatok mindenkit. Így vagyunk egy nagy boldog család!

 Na, de a tegnap más volt mint eddig. Délután elmentünk a vásárba Kézdivásárhelyre! Érdekes volt a rengeteg újdonság.

Én még soha nem jártam Kézdivásárhelyen! Képzeld, láttam Gábor Áron  szobrát a főtéren:

 Volt ott mindenféle: zenebona (ami nekem nem tetszett, de úgy láttam másoknak igen), sok-sok színes mindenféle … azt sem tudom, hogy mi. De érdekes volt és nem unatkoztam. Még kóstolgatni is lehetett!

Kiskutyákkal is találkoztam, igaz, hogy csak kettővel és sajnos egyik sem akart barátkozni velem.

Gyerekekkel is találkoztam. Ők próbáltak barátkozni …. de hát nem volt könnyű nekem, mert úgy, de úgy megszorongattak :-( .

Vásárfiát is vittünk haza. Vettünk mézeskalács-huszárt, egy szakácskönyvet, egy szőttes-fakanáltartót, matyó mintás festett szívet és egy nagy karika füstölt kecskesajtot.

Estére aztán nagyon elfáradtam. Jó lett volna, ha ölbe vesz  valaki … de nem akartak, mert nagyon poros és koszos lettem. Hát igen, a fehér bundámon hamar meglátszik, ha az utcákon kószálok!

Aztán mi pihentünk a nagynénikémmel együtt, ahogyan tudtunk és ahol tudtunk.

Örvendek, hogy elmentünk Kézdivásárhelyre. Még egy város, amit megnézhettem. Jó dolog világot látni, más kutyákat, embereket, más illatokat megismerni. Amikor hazaértünk az első az volt, hogy aludjak egy nagyot! Tényleg elfáradtam. A második volt a vacsora, a harmadik pedig egy nagy zuhanyozás. Aztán, nagyon gyorsan megint ágyba bújtam.

Ha a részletekre is kíváncsi vagy, keresd meg a Hobby Turmix facebook oldalán az Őszi sokadalom Kézdivásárhely, című fényképalbumot. Nagyon sok fotót fogsz ott találni a vásárról! Vagy klikk ide: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.277355919045525.62730.213734165407701&type=3

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

4 hozzászólás a(z) “Lizi vásárba ment” bejegyzéshez

 1. Szalay Norbert szerint:

  Örvendek Lizi hogy ujra jelentkeztel es hogy egy uj varosban jartal En is boldog vagyok mert ugy hallottam hogy egy hettel kesöbb kezdödik a suli vagyis nem 10-en hanem 17-en Meg irjal szia

  • Hobbyturmix szerint:

   Szia Norbert! Izgatottan vártam, hogy írjál … örvendek, hogy hosszabb lesz a vakációd! De biztosan jó suliba járni, ott az a sok gyerek! Majd mesélj nekem róla mikor lesz időd és kedved.
   Megyek aludni, szia !

 2. Szalay Norbert szerint:

  Szia Lizi!!!!!!!!!!! Jo suliba járni az biztos és ott is rengeteg barátom van de most valahogy nem várom ezt a tanévet mert 8-os lesszek magánorákra fog kelleni járnom plusz az edzések ugyhogy vége lesz a jo életnek Most megyek bicajozni szia Lizi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Hobbyturmix szerint:

   Szia Norbert! Ne búsulj mert hamar eltelik ez az év is … mire kezdődik a kilencedik osztály már el is felejted, hogy milyen nehéz volt! Jó bicajozást! Szia!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate