Meglepetések Imolától, 2012-ben • Hobby Turmix
jan
8
2013

Meglepetések Imolától, 2012-ben

2012-ben nem csak jómagam írtam, szerkesztettem a Hobby Turmixot, hanem mások is. Például, Melinda a lakberendező sorozatával, Zoltán a bútorfelújítós jegyzeteivel és Andor a Mindig tanulok rovatával. 2012-ben még volt egy nagyon fontos, és lehet, hogy a legfontosabb “munkatársam” : Ő, Imola.

Imola a Hobby Turmix honlap és Facebook oldal egyik legrégebbi és leghűségesebb olvasója és barátja. Jelenléte, barátsága, nagyon fontos nekem – nekünk. Egész biztosan hallottál már Róla, láttad összeállításait. Rengeteg meglepivel kedveskedett nekünk a tavaly. Mindig nagy ráérzéssel, a legjobb pillanatban posztolta, az épp odaillő ajándékot a Fb-on.

Itt és most, még egyszer szeretném megköszönni művészi összeállításait, önzetlen munkáját, szakmai észrevételeit, biztató szavait és nem utolsó sorban, barátságát és azt, hogy van nekem – nekünk. Nélküle a Hobby Turmix  … hát nem is tudom (és nem is akarom) elképzelni milyen lenne nélküle! Bízom benne, hogy talán már jövőre több “Imolát” is köszönthetünk itt :-)

Köszönöm – köszönjük szépen, Imola!

Mivel a Facebook oldalon nagyon nehéz már visszakeresni Imola munkáit, most itt összegyűjtöttem őket. Legyen ez, az utóbbi napok 2012-s visszatekintőjének, egy újabb fejezete:

A fotók forrása: Imola.

 

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról, ha értesülni szeretnél a legfrissebb jegyzetekről, akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Szepesi Imola szerint:

    Kedves HT, én köszönöm a lehetőséget Neked és mindazoknak, akiknek tetszett és azoknak is, akik más véleményen voltak… tanultam tőlük :-) de a dicséret leginkább Téged illet, hiszen amíg én csak a számomra kedves témákhoz fűztem hozzá időnként gondolataimat, Te minden nap szorgalmasan jelentkeztél ötletekkel, infókkal, kérdésekkel és megoldásokkal, nyitott voltál a felmerült kérdések kielemzésére és megválaszolására. Ezekből is sokat okultam. Köszönöm. Szeretettel gratulálok. Jó, hogy vagy.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate