Mi kerüljön a karácsonyfa alá? • Hobby Turmix
dec
18
2013

Mi kerüljön a karácsonyfa alá?

rougeboutiquedecor31

.

A legutóbbi Brassói Lapokban megjelent egy cikk a Rouge Boutique Decorról. Arról a boltról, amit a Decorator kft és a Hobby Turmix közös elképzelése alapján nyitottunk az idén augusztusban, Brassó belvárosában (erről itt). Az újságíró kérdéseire jómagam válaszoltam.

A szóban forgó cikk itt, alább olvasható:

.

Hógolyók zivatara, hóemberek murok-orral, szánkózás, sízés… vagy mindezt csupán az otthon melegéből szemlélni, meleg teával, forralt borral vagy forró csokival a kezünkben. Mielőtt észbe kapnánk, a karácsony már kopog az ajtón, mi meg fejvesztve keressük a legjobb ajándékot szeretteinknek. Az ajándékozás művészet, hisz nem csak az a fontos, hogy mindenki kapjon valamit, de az is számít, hogy az a valami hasznos vagy humoros legyen, vagy éppenséggel jellemezze az ajándék fogadóját. Persze emellett a pénztárcánkra is gondolnunk kell, hiszen mindenkinek kell jusson ajándék!

1491_0

“Sokszor rengeteg energiát igényel hogy tökéletes ajándékot találjunk mindenkinek” vélekedik Tódor Tünde, a belvárosi Rouge Boutique Décor megálmodója. “Van akinek az fontos, hogy az ajándék hasznos legyen. Mások meg az ajándékozóra szeretnének emlékeztetni, ahányszor a “címzett” megpillantja az ajándékot. Mi a Rouge Boutique-nál igyekszünk olyan választékot kialakítani, hogy mindenki megtalálja a szeretteihez illő tökéletes ajándékot.”

_MGL5654 (Copy)

Tünde szavait alátámasztja, hogy a boltba besétálva különleges választéknak lehetünk szemlélői. Apró ajándékoktól kezdve, különleges gyertyatartókon keresztül, egészen a gyerekjátékokig, építőkockák vagy fából készült összerakós játékok, minden megtalálható itt. De sok egyedi darab is meglelhető a boltban, mint például kézműves termékek, festmények, reprodukciók és kézzel festett, fából készített ajándéktárgyak.

_MGL5222 (Copy)+1

A bolt hangulata szintén Karácsonyt idézi. “Sokan azért jönnek be, hogy az otthonukat díszítsék, szépítsék az ünnepekre,” folyatja Tünde. “A hangulat megteremtéséhez sokszor nem is kell sok: egy ünnepi terítő, egy pár karácsonyfadísz és kerámiaedények ünnepi színekben. Mi ezekben is segítségére lehetünk az érdeklődőknek.”

_MGL5674 (Copy)

Egy biztos, az érdeklődők nincsenek magukra hagyva a kis boltban, a Star legfelső emeletén: kedves eladók segítenek mindenkinek meghitt karácsonyi hangulatot teremteni otthonukban. Ezenkívül különleges figyelmet szentelnek és tanácsokkal látnak el mindenkit, aki nehezen talál illő ajándékot szeretteinek, hiszen egy jól sikerült ajándékozás hatalmas örömmel tölti el mind az ajándékozót, mind az ajándékozottat.

Fejér Anna

_MGL5665 (Copy)

.

Köszönjük a lehetőséget a Brassói Lapoknak

és egyben kellemes ünnepeket kívánunk az újság szerkesztőségének,

illetve minden kedves olvasójának.

.

bl_fejlec

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate