Mikulásnapi ajándék, gyerekeknek, felnőtteknek, Neked
dec
6
2012

Mikulásnapi ajándék gyereknek, felnőttnek, Neked

Ugye, hogy mindenki emlékszik még arra, hogy mi történt itt Brassóban, az idén, június 4-én délután, a Decorator kft udvarán?

Ugye, hogy mindenki emlékszik még az Első kreatív falrajzversenyre, amit a Hobby Turmix talált ki, szervezett meg és bonyolított le, a Decorator támogatásával?

Akkor jeleztem, hogy a helyszínen készült riport elhangzik majd a Kossuth Rádió Határok nélkül című műsorában. Ez meg is történt. Azóta a hanganyag, teljesen objektív okok miatt, sehogyan sem tudott eljutni hozzánk. Többszöri kísérlet után, végül mára sikerült, a műsorszerkesztő, Veres Emese Gyöngyvér segítségével!

Az alábbiakban tehát visszahallgathatják magukat a főszereplők: a gyerekek, a tanítónénik és a zsűri két tagja – úgy ahogyan az éterben is elhangzott.

Nagyon – nagyon sok szeretettel nyújtom át a gyerekeknek, felnőtteknek … Neked, a Hobby Turmix mikulásnapi ajándékát, azt a hangfelvételt, ami az Első brassói kreatív falrajzversenyen készült.

 


 

Részlet a Kossuth Rádió, Határok nélkül kultúráról című műsorából, 2O12. június 17-ről.


Az újabban érkezett Hobby Turmix olvasók és barátok, az azon a napon készült fotók egy részét megnézhetik itt a honlapon a Képgalériában, illetve a Facebook oldalon egy külön albumba összegyűjtve.  Az eseményről készült jegyzeteket pedig elolvashatják itt a honlapon a Relax rovatban, itt, itt és itt.

A két első díj:

A gyerekek által készített rajzok most is ott állnak egytől-egyig, mind, a falakon. Szívesen látunk minden érdeklődőt egy kávé vagy tea mellett a szabadtéri tárlat meglátogatására :-)

Végül szeretném megköszönni Veres Emese Gyöngyvérnek és Mina Csanádnak a segítségét, hogy ez a meglepetés itt és most megvalósulhatott!

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

3 hozzászólás a(z) “Mikulásnapi ajándék gyereknek, felnőttnek, Neked” bejegyzéshez

  1. Emese szerint:

    Örültem, hogy épp ott lehettem, hogy megörökítsem.

  2. Szasz istvan szerint:

    Örvendek es nagy Gratulla :-) es sok sikert!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Zoli szerint:

    Nagano ügyesek vagytok mindannyian es köszönöm, hogy betettétek a hanganyagot.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate