My life is sweet, by Jill
ápr
4
2013

My life is sweet, by Jill

RB 258 Jill wider_kor (Copy)My life is sweet, by Jill – avagy Az én életem édes, Jillt idézve. Angolul ez nagyon jól hangzik, magyarul nem annyira (nekünk az álom “édes”…), ezért maradt az eredeti változat.

És miért ez a cím?

Mert ez az elnevezése annak a designer kollekciónak, amit egy Jill nevű holland tinédzser lány álmodott meg. És nem csak megálmodta, hanem valóra is váltotta mindazt, amit elképzelt :-) .

Az említett kollekciónak a legújabb eleme a januárban, Frankfurtban bemutatott tapétakatalógus. A kollekció különleges, teljesen egyedi, tökéletesen tükrözi Jill elképzelését az életről. A tapétamintákról pedig messziről visszaköszön a serdülőkor álomvilága, romantikája.

Ahhoz, hogy átérezhesd, hogy azonosulj vele, bevezetőül nézz bele az alábbi kis filmbe, ami a lelkes tizenéves designerről és az ő hétköznapjairól szól. Klikk az indító nyílra, majd jöhetnek a minták és a legvégén ismét, maga Jill!

 

 

Detail_RB 257 Jill schoen (Copy)

Hauptmotif_1_RB 255 Jill schoen (Copy)

Hauptmotif_2_RB 255 Jill schoen (Copy)

Hauptmotif_RB 254 Jill wider (Copy)

Hauptmotif_RB 257 Jill wider (Copy)

Hauptmotif_RB 253 Jill_Wider (Copy)

Erismann_My_Life_is_Sweet_Wohnen_Jill_10113_02 (Copy)

Hauptmotif_RB 259 Jill schoen (Copy)

 Fotók: az Erismann tapétagyár engedélyével.

 A fentebb említett kollekció már megtalálható a Decorator boltjaiban! A boltok címei, itt vannak, a lap jobb oldalán. A németországi Erismann tapétagyár honlapjára látogatva (http://www.erismann.de/en/collections/my-lilfe-is-sweet-by-jill/) teljes egészében átlapozhatod a My life is sweet katalógust. Kérdésed van vagy tanácsot szeretnél? Fordulj a Decorator szakembereihez vagy írj üzenetet a Hobby Turmixnak. Szívesen segítünk :-)

Amennyiben további részleteket szeretnél megtudni Jillről, a designer lányról és a koncept, illetve kollekció mögött meghúzódó sztoriról, kattints az alábbi filmre.

Jó nézelődést és szép napot kívánok Neked!

 

Tetszett az összeállítás? Ha igen, nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az     f     gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet oszd meg velünk itt az oldal alján, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a hobbyturmix@yahoo.com címen.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról, ha értesülni szeretnél a legfrissebb jegyzetekről, akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon! Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

 

 

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate