Nyakék rózsákkal - saját kezűleg • Hobby Turmix
júl
10
2013

Nyakék rózsákkal – saját kezűleg

1af50b04a8b37f2d90f02a733fd7ab54-2Igazán szép nyári kiegészítő lehetne ez az egyszerű nyakék. Készíthetjük a rózsákat szinte bármilyen vászonból, például egy kinőtt nyári gyerekruhából, egy félig tönkrement ingből, de akár régi fodros ágyneműből is.

Hozzávalók: valamilyen puha vászon a rózsáknak, csíkokra vágva, beráncolva és beszegve, 3 gyöngyszem, egy lánc, ami két egyenlő részre van vágva, színben harmonizáló filc, amiből korongokat vágunk, valamint olló és ragasztó.

Munka menete: az alábbi képeken.

1af50b04a8b37f2d90f02a733fd7ab54

Fotók forrása: mindenikre külön-külön rákattintva.

Tetszett az összeállítás? Ha igen, nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az   f   gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet vagy fotóidat oszd meg velünk itt a jegyzet végén, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a hobbyturmix@yahoo.com címen.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról,akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon! Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

ÚJ! Feliratkozhatsz a hírlevélre, hogy ne maradj le semmiről, ami számodra fontos – itt, a lap jobb oldalán, a szavazás és a rádió alatt levő, harmadik dobozban.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate