Nyári turmix • Hobby Turmix
aug
19
2012

Nyári turmix

Ilyenkor, augusztusban készíthetem a legváltozatosabb turmixokat. Rengeteg  gyümölcsfajtából válogathatok és néha jön egy késztetés, hogy egyszerre mindenikből tegyek bele, mindazt amit a piacról összevásároltam.  Jöjjön most egy ilyen típusú turmix!

Hozzávalók: 4 szem szilva, 1 őszibarack, 3 kajszibarack és 1 banán. Ide, a turmixokba az érett (sőt a banán esetében a túlérett) gyümölcsöket preferálom. Félreértés ne essék, ez nem azt jelenti, hogy a félig rohadt vagy penészes példányokat! Nem, azok mindig a szemetesben landolnak. Szóval, a felsorolt gyümölcsöket megmostam, a magokat eltávolítottam, 2-4 -be vágtam, turmixgépbe helyeztem és leöntöttem egy pohár (2 deci) joghurttal. Itt jól jött a savanykás joghurt is mert a gyümölcsök tényleg nagyon édesek voltak. A végeredmény: két nagy pohár nagyon finom turmixitóka. Egyik kedvencem.

… és akkor, máris indulhat a nap!

Jó étvágyat hozzá! … és ha már megkóstoltad, akkor a kedves egészségedre!

Végül jöjjön a felhívás, ami a Provence-i zöldpaszulyleves ötlete inspirált:

Ha Te is főzöl valami finomat, különlegeset vagy akár hétköznapit, és szeretnéd megosztani a Hobby Turmix olvasóival is, gondolom tudod mit kell tenned?! Példát veszel Emeséről! Beküldöd a leírást, egy pár fotót hozzá és én felteszem ide a honlapra. És ráadásul még egy játékon is gondolkodom ezzel kapcsolatban! Megígérem, érdekes lesz. :-)

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate