Nyissunk boltot! • Hobby Turmix
júl
15
2013

Nyissunk boltot!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKülönleges dolgok mindig történnek az emberrel. Sokszor valami jelentéktelennek tűnő esemény akkora vihart kavar az életünkben, hogy lemondjunk minden programunkat, váltunk, és csak arra koncentrálunk.

Velem is valami ilyesmi történik most. Elmondom miről van szó.

Régi titkos álmom volt, hogy dekorációs boltot nyissak. Az utóbbi 3-4 év úgy telt el, hogy érdeklődtem, tapogatóztam, pár bátortalan lépést meg is tettem ebbe az irányba, de az igazság az, hogy nagyon kevés időt és energiát áldoztam erre a gondolatra. Mindig akadt valami, ami fontosabb, sürgősebb és … miért ne, egyszerűbb volt. Úgy éreztem, hogy nem vagyok eléggé érett erre a kihívásra. Tehát maradt egy szép álom… Egészen kb húsz nappal ezelőttig. Amikoris felvillant egy aprócska ötlet, amiből mostanra óriási vihar, azaz lehetőség kerekedett.

Az aprócska ötlet az volt, hogy fogjon össze a Rouge Boutique Decor, a Decorator és a Hobby Turmix és alakítson ki egy 8-10 négyzetméteres kis sarkot dekorációs termékekkel, szolgáltatásokkal, egy bevásárlóközpontban, itt Brassóban. Hadd nézzük, mit szól hozzá a piac, szerezzünk tapasztalatokat, tanuljunk kicsiben, és ha működik … hát majd meglátjuk.

Erre az elképzelésre jött egy akkora ajánlat, ami nem 8-10 négyzetmétert jelent, hanem 80-at! Igen, más is látott az ötletben fantáziát! Ez fantasztikus! Igaz, visszautasíthattuk volna. Több kiadás, több munka, több idő, nagyobb rizikó … De néhány nap gondolkodás, számolgatás, tervezgetés után eldöntöttük, hogy HAJRÁ, csináljuk! Nyissunk boltot Brassó szívében, a Star-ban!

Hogy milyen érzések keringenek most bennem? Izgalom, öröm, frász,  pici pánik és egy pici bánat is, mert épp lemondtam a vakációm feléről. De biztos vagyok benne, hogy az elkövetkező napok lesznek annyira izgalmasak mint az a bizonyos vakáció az Adrián.

Most, hogy Te is tudsz az álmomról, ami úgy néz ki, hogy hamarosan valóra is válik, szeretném, ha együtt örvendenél velem/velünk. Egy szép kis projektbe ugrottunk fejest, lássuk hát mi lesz belőle.

Szeretném, hogy tudd, hogy számítok Rád. Szívesen meghallgatok, elolvasok minden javaslatot, ötletet, legyen az bármilyen őrült … mert érzem, hogy segítene. Hogy könnyebben jöjjenek az ötleteid, mondok pár támpontot: dekoráció, ajándék, hand made, kerámia, lakástextil, tapéta. Ebből indulunk ki, kezdetben ezek lesznek a polcokon.

Ja, és ami még tervben van: a színtanácsadás. Igen, rendszeresen találkozhattok majd ott velem személyesen is, és megbeszélhetünk bármilyen színekkel kapcsolatos kérdést. A Brassótól távol lakóknak, pedig marad a jó öreg internetes levelezés.

Az elmondottak miatt, amint az érthető, az elkövetkező napokban kissé visszavonulok. Nem megyek sehova, viszont nem lesz módom naponta “élőben” jelentkezni egy-egy friss jegyzettel. De ígérem, csupa izgalmas dolgot fogok előbányászni a Hobby Turmix archívumából. Amint a munkálatok, előkészületek haladnak, azért be-beugrom majd ide néhány fotóval és egy-két helyzetjelentéssel és a végén majd egy meghívóval  ;-) .

Aki kíváncsi a fejleményekre, figyelje a honlapot és a Facebookot. Nem csak a Hobby Turmix-ot, hanem a Rouge Boutique Decor-t is.

Kérlek szépen, kattints az alábbi linkre és segíts nekünk kialakítani Brassó legjobb dekorációs boltját. Itt megtalálod azokat a kérdéseket, amelyek álmatlan éjszakákat okoznak nekem mostanában: Nyissunk boltot!  - 6 egyszerű kérdés, több lehetséges válasszal. Két percnél nem tart többet a megválaszolásuk és nagyon-nagyon megköszönném, ha időt tudnál szakítani rá.

Mindazoknak, akik a napokban indulnak vakációzni, kívánok kellemes nyaralást, jó szórakozást … majd én is jövök augusztusban ;-) ! De előbb boltot nyitok!

.

nyissunk boltot-1

Mindannyian járunk boltokba, van egy elképzelésünk róla, hogy ott mi tetszik és mi nem … segíthetsz nekünk egy igazán jó boltot nyitni, ha válaszolsz 6 kérdésünkre.

Kérlek, kattints ide: Nyissunk boltot!  

Köszönjük szépen!

 

 

 

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate