Pad a fa köré - saját kezűleg
jún
11
2013

Pad a fa köré – saját kezűleg

284cca966fb294876af5e6101ade232e-1

A barkácsolást kedvelőkre gondolva, a saját kezűleg sorozatunkban ma egy férfiasabb feladat vár ránk: egy kerti pad a fa köré.

A fotókat nézegetve, el kell ismernem, hogy nem könnyű összedobni egy ilyen szerkezetet … vagy inkább úgy fejezném ki magam, hogy nem éppen kezdőknek való feladat. Szóval, jó, ha van az asztalosmunkában némi tapasztalatunk. És természetesen, néhány szerszámunk is.

Hozzávalók: karton (sablonnak és távtartónak), vastag hulladékfa (aládúcolásnak), jó minőségű csiszolt deszka (ülőke, háttámla, keret és lábak részére), rozsdamentes facsavarok, faragasztó, csiszolópapír és kültéri lakk vagy lazúr.

Eszközök: gérvágó, körfűrész, fúrógép, csavarhúzó, szorítók, állítható villáskulcs, vízszintmérő és természetesen ecset a lazúrozáshoz (lakkozáshoz).

 

284cca966fb294876af5e6101ade232e

Fotók forrása és további részletek: külön-külön mindenikre rákattintva.

 

Tetszett az összeállítás? Ha igen, nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az   f   gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet vagy fotóidat oszd meg velünk itt a jegyzet végén, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a hobbyturmix@yahoo.com címen.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról,akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon! Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

ÚJ! Feliratkozhatsz a hírlevélre, hogy ne maradj le semmiről, ami számodra fontos – itt, a lap jobb oldalán, a szavazás és a rádió alatt levő, harmadik dobozban.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate