Poháralátét gombokból • Hobby Turmix
júl
12
2013

Poháralátét gombokból

aec45b5dc6e7510827b41f92cea01f39-1

 

Sok pici inggombból jópofa poháralátétet készíthetünk. Ez többféleképpen is elképzelhető: egyszínű gombokból és különböző színű fonalakra fűzve, illetve fordítva is, színes gombokból és egyszínű fonalra felfűzve.

Megvalósítása gyerekjáték, az eredmény pedig látványos.

Annyira egyszerű az egész, hogy akár ebben a pillanatban is nekifoghatnánk a gombfűzésnek … Egy gondunk lehet csak. Az, hogy még nincs elegendő inggombunk összegyűjtve :-( .

 

 

aec45b5dc6e7510827b41f92cea01f39

Fotók forrása: itt.

.

Tetszett az összeállítás? Ha igen, nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az   f   gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet vagy fotóidat oszd meg velünk itt a jegyzet végén, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a hobbyturmix@yahoo.com címen.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról,akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon! Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

ÚJ!  Feliratkozhatsz a hírlevélre, hogy ne maradj a legfrissebb Hobby Turmix hírekről – itt, a lap jobb oldalán, a rádió alatt levő dobozban.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate