Rongyszőnyeg horgolva • Hobby Turmix
okt
11
2013

Rongyszőnyeg horgolva

7fe6b783fa4da4709ed138ecee225b8b-1

Folytatódik a DIY-csináld magad sorozatunk itt a Hobby Turmixon! Ezúttal egy újrahasznosítási ötlettel megspékelve. Tehát, miről is van szó?

Mindannyian ismerjük a rongyszőnyeget. És tudjuk, hogy azt szőni szokták. Nahát, mi most horgolni fogjuk, nem is akárhogyan! Ugyanis azzal kezdjük, hogy felszabdalunk egy, illetve több régi pólót. Igen, felszabdalt pólóról esett már pár szó  itt a honlapon. Akkor a sajátomat vágtam fel. Most is nagyjából ugyanazt a technikát alkalmazzuk. A pólót csíkokra vágjuk, majd jól meghuzigáljuk a csíkokat, hogy kissé bepödörődjenek.

Nem baj, ha a pólók különböző színűek vagy esetleg mintásak. Annál színesebb és rongyszőnyeg-szerűbb lesz az eredmény. Ezután pedig egy jó erős fonallal elkezdünk körbe-körbe horgolni, miközben a csíkokra vágott anyagot is behorgoljuk.

A “technika” egyszerű és az eredmény látványos: igazi rongyszőnyeg – horgolva.

PLUSZ 1 tipp! Nem kötelező pólókat vágni csíkokra. Használhatunk helyette egyéb anyagot is a szőnyegünkhöz. Például spárgát. És azt horgoljuk bele a szőnyegünkbe.

Na, de előbb egy kedvcsináló dal, mert “ha összement a trikóm vagy szétment ….”

7fe6b783fa4da4709ed138ecee225b8b

Fotók forrása: itt.

Tetszett az összeállítás? Ha igen, nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az   f   gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet vagy fotóidat oszd meg velünk itt a jegyzet végén, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a hobbyturmix@yahoo.com címen.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról,akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon! Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

PLUSZ!   Feliratkozhatsz a hírlevélre, hogy ne maradj le semmiről, ami számodra fontos – itt, a lap jobb oldalán, a szavazás és a rádió alatt levő, harmadik dobozban.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. [...] paso a paso muy bonito, creativo y fácil de hacer, que comparte hobbyturmix para que podamos tejer una alfombra de trapillo y restos de lanas cálida, colorida y moderna para [...]

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate