Saját kezűleg - játék a Hobby Turmixon • Hobby Turmix
jún
5
2013

Saját kezűleg – játék a Hobby Turmixon

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Új játék indult a Hobby Turmixon!

Ezúttal egy saját magad által készített tárggyal nevezhetsz be a játékba.

Tehát, küldj 2-3 fotót a saját alkotásodról, adj nevet neki és írd le röviden a munka menetét. Nevezésedet, a fotókat és a leírást küldd el személyes üzenetben a Hobby Turmix  Facebook oldalára vagy a következő e-mail címre:  hobbyturmix@yahoo.com.

 

 

A Saját kezűleg játék nyereményei:

Egy kézzel készített, gyönyörű pöttyös kerámia edény, amit a Rouge Boutique Decor forgalmaz, valamint egy tekercs dekoratív vlies tapéta, a brassói Decorator kft.-től. A díj együttes értéke több mint 100 lej.

Három díj jut a három legkreatívabb játékosnak. Őket a Rouge Boutique Decor, a Decorator kftés a Hobby Turmix képviselőiből álló zsűri választja ki.

A beküldött fotók felkerülnek a Hobby Turmix honlapra és Facebook oldalra, egy külön albumba. A három legtöbb lájkot szerzett fotó (tárgy) gazdája is nyer!  Ők, a “közönség kedvencei” is ugyanazon nyereményekre számíthatnak mint a zsűri által kijelölt nyertesek.

Tehát, összesen 6 nyeremény vár gazdájára! A nyeremények összértéke meghaladja a 600 lejt!

 

Kik nevezhetnek be a Saját kezűleg játékba?

A játékba benevezhet minden romániai postacímmel rendelkező személy (mert sajnos nincs módunkba külföldre elküldeni a nyereményeket), hobbi vagy profi kézimunkázó és/vagy barkácsoló, aki teljesíti a játék feltételeit. Nevezni lehet akár újrahasznosításból, akár teljesen új alapanyagokból származó termékkel. Személyenként maximum kétszer, vagyis két különböző tárggyal.

Szintén feltétel a minimum két darab jó minőségű fotó termékenként, a helyes név, város és telefonszám megadása. A Hobby Turmix nem kívánja semmilyen más tevékenységre használni ezeket az adatokat, csupán a személyes kapcsolatfelvétel egyszerűsítése végett van szükség rájuk.

Fenntartjuk a benevezett munkák előzetes elbírálásának jogát.

A Facebookon való szavazásnak nem feltétele a Hobby Turmix vagy a Rouge Boutique Decor lájkolása. Bárki szavazhatja (lájkolhatja) a kedvencét. Természetesen, ha a szavazó meglájkolja ezen oldalakat is, azt nagyon szépen köszönjük!

 

A Saját kezűleg játék időtartama:

Benevezés: 2013 június 4 – 18.

Szavazás (lájkolás): 2013 június 12 – 25.

Eredményhirdetés: szerdán, 2013 június 26-án.

 

Jó játékot és jó szórakozást, játékosoknak és drukkolóknak egyaránt!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate