Szvettert a csészére! • Hobby Turmix
feb
19
2014

Szvettert a csészére!

Húsz év szünet után ismét elkezdtem kötni és horgolni, és így az utóbbi hetek szorgos kézimunkázással teltek. Annyira belejöttem, hogy csuda! Már el sem tudom képzelni, hogy ne tornáztassam az ujjaimat esténként. Bevallom, nem számítottam erre. És, ami lehet, hogy még érdekesebb, hogy másokat is “megfertőztem”. Most már mindkét kolléganőm horgol. Minden reggel büszkén mutatjuk egymásnak az előző napi fejleményeket.

Ezért arra gondoltam, hogy végre itt is eldicsekedhetnék az eddigi munkám gyümölcsével. Habár nem igazán nevezném munkának, mert a kézimunkázás egyszerű, kreatív és relaxáló tevékenység. Banális edényfogókkal kezdődött az egész, majd jöttek a szvetterkék a csészékre, a szívecskék és a kerek alátétek. És elárulom, hogy nemsokára következnek a tányéralátétek is!

DSC_1197 (Copy) (2)-1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC_1192 (Copy)

DSC_1183 (Copy) (2)-1

DSC_1188 (Copy) (2)-1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tetszett az összeállítás? Ha igen, nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az   f   gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet vagy fotóidat oszd meg velünk itt a jegyzet végén, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a hobbyturmix@yahoo.com címen.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról,akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon! Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

ÚJ!  Feliratkozhatsz a hírlevélre, hogy ne maradj le semmiről, ami számodra fontos – itt, a lap jobb oldalán, a szavazás és a rádió alatt levő, harmadik dobozban.

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate