Sok-sok virág ... tőlem, Neked! • Hobby Turmix
feb
4
2013

Sok-sok virág … tőlem, Neked!

KÖSZÖNÖM a   3OOO   lájkot a Facebook oldalon. Legyen ez a jegyzet ajándék. Tőlem, Neked!

Köszönöm, hogy követed, hogy elolvasod a Hobby Turmixot. Köszönöm, hogy figyelsz a Hobby Turmixra. Köszönöm, hogy lájkolsz, hogy megosztasz és, hogy néha hozzászólsz. Köszönöm, hogy itt vagy! Nélküled, a   3OOO   lájk nem lett volna lehetséges. Együtt hoztuk össze, mi mindannyian: régi és új hobbyturmixolók.

Jó tudni, hogy mindaz, amit a Hobby Turmix jelent: színek, ízek, illatok és kellemes pillanatok … ilyen sokunkat érdekel. És szívből örvendek, hogy most már több ezren vagyunk ebben a virtuális közösségben.

Kívánom, hogy továbbra is vidáman együtt turmixoljunk! Hogy nézzük a dolgok jó oldalát, hogy meglássuk azt, ami szép – saját magunkban, egymásban és a körülöttünk levő világban. Valamikor, valaki nagyon jól mondta: “legyen bármilyen hosszú és kemény tél … mindig követi tavasz”.

Sok-sok virág … tőlem, Neked!

 

 

 

 

 

 

 

Fotók: külön-külön mindenikre ráklikkelve. Másodikra további részleteket is találhatsz.

Tetszett az összeállítás? Nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az  f  gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet oszd meg velünk itt az oldal alján, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a hobbyturmix@yahoo.com címen.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról, ha értesülni szeretnél a legfrissebb jegyzetekről, akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate