Változások a honlapon • Hobby Turmix
aug
30
2012

Változások a honlapon

 

Tudom, utálod a változásokat. Én is.

Mindig sopánkodom egy sort, amikor valaki változtat, hogy miért nem maradhatna minden a régiben … ahogyan azt már megszoktam? Volt már olyan is, hogy megpróbáltam ellenállni, szabotálni (tudom csúnya dolog volt részemről), de a vége mindig az lett, hogy a változások legyőztek. Megadtam magam a fejlődésnek.

Hát, kedves olvasó – Hobby Turmix követő – most itt is valami hasonló történt. Nem ellened, hanem érted. Neked segít (miután megszokod :-) ) könnyebben keresni a rovatokban / kategóriákban.Kérlek, ne neheztelj ezért … Előbb vagy utóbb, de muszáj volt ezt meglépni. Egyre több jegyzet volt … ömlesztve. És nem sok összefüggés közöttük. Valaki, aki nem követte a Hobby Turmixot a kezdetektől, hát az biza gondolkodóba eshetett, hogy mi folyik itt?!

De remélem, hamarosan minden egyszerű lesz. Továbbra is számítok Rád, a régi “hobbyturmixolóra”. Az, hogy itt vagy és érdeklődéssel kíséred a honlapot (és a facebook oldalt) nagy megtiszteltetés számomra. Nagy köszönet érte!

És akkor most a honlap menüjében végbement változásokról:

1. A Mai témánk rovat elnevezése megszűnt. Helyette van a Színesen! Itt, a Színesen rovatban találod meg mindazt, ami eddig a Mai témánkban volt. Vagyis, az olvasók által megszavazott témakörben megjelent jegyzeteket, összeállításokat.

2. A Színesen rovaton belül három kategóriába osztottam az írásokat. A könnyebb keresés érdekében. Ezek a következőek: Dekoráció, Festék-lakk-lazúr és Tapéta. Vannak olyan jegyzetek, amelyek egy vagy két kategóriában is megtalálhatók, de olyanok is, amik mind a háromban. Meglátod, van értelme :-)

Amennyiben a régi, megszokott keresési módszert preferálod, akkor maradj a Színesen rovaton (ne válassz semmilyen kategóriát), lefelé görgetve az egeret (úgy mint régen a Mai témánk rovatban) fordított időrendi sorrendben megtalálod az összes eddigi bejegyzést. De ha nincs erre türelmed, akkor mégiscsak barátkozzál össze az új kategóriákkal. Sőt, szeretném felhívni figyelmed az archívumra is, ahol hónapokra vannak csoportosítva az írások. Az archívumot az oldalak alján találod meg.

3. A Konyha-kert rovatban is hasonlóan, kategóriákra osztva is megkeresheted a régebbi recepteket, de az ez utániakat is.

Köszönöm megértésed. Remélem hamarosan megszokod Te is, de én is … és akkor majd minden könnyebb lesz :-)

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

4 hozzászólás a(z) “Változások a honlapon” bejegyzéshez

 1. Szalay Norbert szerint:

  Ez igy most vaganyabb es jobb lett!

 2. Dora szerint:

  Az átlátható dolgokat szeretem :)

 3. Szasz Istvan szerint:

  Ez igy jobb es attekinthetobb!!!!!!!!!!

 4. Hobbyturmix szerint:

  Hú-ha, akkor még sem kellett volna izgulnom?! Köszi a visszajelzést :-)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate