Velencei karnevál - vörösben • Hobby Turmix
feb
14
2013

Velencei karnevál – vörösben

 

Az elmúlt napokban kis, házi felmérést végeztem a Facebookon. A kérdés az volt, hogy ki mit tervez Bálint-napra. A válaszolók nagy többsége semmit, mert nem szokta megünnepelni ezt a napot. Maximum felköszönti a Bálint nevű ismerősét. Több mint 170 válaszolóból mindössze 10-en (tízen!) mondták, hogy egy romantikus vacsorát terveznének ma estére.

Tudom, nálunk nem szokás Bálint-napot ünnepelni, de azért mégis lehangoló az eredmény :-( . Legalábbis engem elszomorított. Miközben, például a nőnapot oly lelkesen ünnepeljük (természetesen szólóban, mármint mi nők egymás között, életünk párja nélkül) … a szerelmet, a szerelmünket nem.

Igen, ilyen a szokás hatalma.

Ezeken elgondolkodva végül úgy döntöttem, hogy mára mégiscsak valami mást, valami ünnepit kell hoznom. Így született meg ez az összeállítás a velencei karneválról. Amint látod, az álarcokban egy a közös: a vörös szín. Természetesen, a mai napra való tekintettel :-)

Tehát, legyen akkor Velence, karnevál … és egy picit, Bálint-nap is!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotók: külön-külön mindenikre ráklikkelve. Másodikra további részleteket is találhatsz.

Tetszett az összeállítás? Nyomd meg a Tetszik gombot. Szeretnéd barátaiddal is megosztani? Nyomd meg az   f   gombot, itt a jegyzet alatt. Véleményedet, ötleteidet oszd meg velünk itt az oldal alján, a Szólj hozzá keretben vagy e-mailben a hobbyturmix@yahoo.com címen.

Ha további fényképeket és ötleteket is szeretnél nézegetni a honlapon megjelenő témákról, ha értesülni szeretnél a legfrissebb jegyzetekről, akkor csatlakozz hozzánk a Facebookon!

Ezen a címen itt most megteheted: Hobby Turmix Facebook oldal.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate