Vidám festegetés, a továbbhasznosítás jegyében • Hobby Turmix
márc
28
2016

Vidám festegetés, a továbbhasznosítás jegyében

Volt már olyan, hogy sajnáltál kidobni egy régi bútordarabot, pedig már nagyon megérett rá? Vagy az ajándékba kapott bor dobozával kezdtél volna valamit, de nem tudtad, hogy hogyan fogjál hozzá? Vagy csak egyszerűen megkívántad az antikolt bútorral járó életérzést de elszédültél a bútorboltok áraitól? Ezek a kérdések sokunkban motoszkálnak. Itt egy lehetséges válasz: a továbbhasznosítás, újrafestéssel.

Kipróbáltuk, festettünk! Amit használtunk, az a pontosan erre a célra kitalált Annie Sloan Chalk Paint, stencil és viaszok.

Szóval összesen öten festettünk, egy kevesebb mint 1 négyzetméternyi asztalt körbeállva. És mindezt egy olyan boltban, a Rouge Boutique Decorban, amely épp roskadozott a temérdek húsvéti áru alatt … és akkor még az ünnepi forgalomról nem is beszéltem.

Voilá …. itt az eredmény!

Volt itt sima fafelület, volt már régen megfestett, sőt lakkozott bútor is. Rögtön nekiestünk a festésnek, minden különösebb előkészület nélkül, csak egy egyszerű törlés után. És a végeredmény? Készült olyan darab, ami nem lett tökéletes és újra kellett festeni, meg olyan is aminek megbocsátottunk, mert még belefért ….  végül mindenik olyan lett mint a nagykönyvben, büszkék vagyunk rájuk ;-)

És közben egy kisebbfajta eladási csúcsot is felállítottuk a boltban. No, de ez csak hab a tortán. Az igazán jó az volt, hogy mindvégig fantasztikusan éreztük magunkat, nagyon jól szórakoztunk ;-) Mindannyian gazdagabbak lettünk egy nagyszerű élménnyel. Meg egy-egy antikolt bútordarabbal.

A történetnek itt még nincs vége! Ha téged is érdekel a téma, figyelj, mert hamarosan folytatjuk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

festés-6

festés-7IMG_0435[1]-1festés-4

festés-3

12914713_1141871645822905_264326930_o-2

 Fotók: Rouge Boutique Decor és Hobby Turmix.

Hozzászólások

A szerzőről: Tódor Nits Tünde

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. sisilalala szerint:

    Wonderful DIY, thanks for your sharing!
    http://www.curtainhomesale.com/where-to-buy-curtains-new-6.html

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Biztonsági Kód:

Rouge Boutique Decor

Hírlevél 

Keresés a honlapon

Facebook

Fő szponzor

Szponzorok

as-banner-resized

Rouge Boutique Decor

Címkék

Google Translate